Activiteitencommissie

Over de activiteitencommissie
In 2008 is de commissie opgericht. De gemeente van Hoornaar had het plan een nieuwe Kerkbuurt te bouwen en daar was geld voor nodig. De commissie ging dan ook van start als Activiteitencommissie “nieuwe Kerkbuurt” Een enthousiaste groep mensen ging aan de slag, ideeën werden bedacht en tot uitvoering gebracht.
In 2015 heeft de commissie haar doel bereikt, met alle giften die naast de acties zijn binnengekomen was de nieuwe Kerkbuurt afbetaald. De activiteitencommissie “Nieuwe Kerkbuurt” is toen officieel ontbonden.

De activiteitencommissie wilde echter gewoon doorgaan omdat de activiteiten werden gewaardeerd in de gemeente. Samen gemeente zijn is een groot voorrecht en een belangrijke Bijbelse opdracht.
Onze acties brengen mensen samen, er is ontmoeting en gezelligheid. Ze werken samenbindend.

De opbrengst van de acties kunnen gebruikt worden voor de kerkbuurt, maar ook voor een goed doel.

De commissie bestaat uit de volgende leden:
Brenda Boer, Agatha van Donk, Tineke den Hartog, Lena de Kreij, Annemarie Mulder en Sander Mulder.
Nieuwe leden en ideeën vanuit de gemeente zijn altijd van harte welkom! Heeft u een berichtje of leuk idee, de commissie is te bereiken op het mailadres ackerkbuurt@gmail.com. Eén van de leden aanspreken kan ook natuurlijk!