Activiteiten

Soepbuffet
Het was een gezellige drukbezochte avond. Er is genoten van heerlijke soepen met toebehoren, vers gebakken brood, stokbrood, pannenkoeken e.d.  en tot slot een heerlijk toetje. Deze avond heeft €  560,= opgebracht. De opbrengst is gedeeltelijk bestemd voor Haïti.

   

Actie schoenmaatjes
Een auto vol schoenendozen is er op 30 november weggebracht naar het verzamelpunt. Samen met de christelijke basisschool zijn er 102 dozen met zorg versierd en gevuld. Een mooi resultaat vanuit Hoornaar.

 

Kledinginzameling
Al enige jaren zamelen we kleding en ander textiel in voor  Re-Share van het  Leger des Heils. Twee keer per jaar wordt dit door hen opgehaald. Wat kan er in geleverd worden? Gedragen maar nog goede kleding, schoenen, riemen, knuffels, dekens, beddengoed, gordijnen e.d.  Ons verzamelpunt is bij Brenda en Kees-Jan Boer, Dorpsweg 9. De kerk krijgt een vergoeding per kg., dit gaat naar een goed doel!
  
Eind december is alle verzamelde kleding weer opgehaald.
Het was dit keer 300 kg., goed voor € 70,=!

Stamppotten eetcafé
Vrijdag 27 januari 2017 hebben we dit weer te kunnen houden. Inmiddels al een echte traditie zo aan het begin van het nieuwe jaar.

50 kg. aardappels, 9 kg. wortels, 6 kg. zuurkool, 5 kg. boerenkool, 6 kg. gehakt en 25 rookworsten, de nodige uien en nog 2 kg. pannenkoekenmeel.
DE ingrediënten voor een stamppottenmaaltijd voor ca. 90 personen.
Het was een gezellige avond voor jong en oud, met een mooie opbrengst van € 900,=

De opbrengst van het stamppottenbuffet gaat voor de helft naar de SRK, Stichting Rusland Kinderhulp. Dit is een niet politieke, humanitaire hulporganistatie die zich met alleen vrijwilligers vanuit een bijbelse overtuiging al meer dan 20 jaar bezighoud met kinderhulp in Wit-Rusland.

De activiteitencommissie bedankt in de eerste plaats iedereen die deze avond bezocht heeft waardoor het weer een fijne avond werd. Ook de aardappelschillers en medekooksters hartelijk dank!

Zaterdag/zondag in het weekend van de afsluiting winterwerk
Het is nog even weg, maar de plannen zij er al! De activiteitencommissie wil een heuse “Heel Hoornaar bakt” organiseren.
Op zaterdag kunnen de taarten naar de Kerkbuurt gebracht worden, waarna ze gejureerd worden door een echte jury. Voor de winnaar ligt er een prijsje in het verschiet en natuurlijk de roem! Tijdens het koffiedrinken op zondagmorgen, kan de gehele gemeente genieten van de heerlijk zelfgebakken taarten.
De plannen worden nog verder uitgewerkt, we houden u/jou  op de hoogte!