Pastoraat

Onze gemeente telt 7 ouderlingen, inclusief een ouderling voor de jeugd en een ouderling voor het WoZoCo. Bij deze ouderlingen berust samen met de predikant het pastoraat. Elke ouderling heeft een wijk onder zijn hoede, waar hij als wijkouderling speciale aandacht voor heeft. Voor pastorale zaken kunt u zich wenden tot de wijkouderling of predikant.
De ouderlingen gaan tevens op huisbezoek. Hieronder staat een overzicht van de leden en de wijkindeling. Ongeveer elke 3 jaar wordt u benaderd voor huisbezoek. U kunt ook zelf verzoeken om huisbezoek, neemt dan contact op met Wim Verhaar.

Ouderlingen
Kees-Jan Boer
Theo van Bruggen
Marinus Slingerland