Kerkbezoek

U bent allen hartelijk welkom tijdens de diensten. Er is weer crèche, kindernevendienst zoals gebruikelijk. Doordat de raampjes open staan is er ruim voldoende ventilatie. U kunt de diensten ook nog altijd live volgen via youtube. Het apparaat om via kerkomroep uit te zenden is helaas stuk. Vanzelfsprekend blijft de kerkenraad de situatie volgen en past indien nodig de maatregelen aan.
[update 23-03-2022]

Kerkgang
Voor reguliere diensten is iedereen weer welkom zonder reserveren. Samenzang zoals gebruikelijk.

Protocol
Er wordt blijvend geventileerd door natuurlijke ventilatie. Er staan raampjes tegen elkaar open. Dit is ruim voldoende ventilatie. Dit blijkt uit metingen met een CO2 meter. Verder is er geen protocol meer van toepassing.

Crèche/kinderopvang
Crèche weer als gebruikelijk